Bloemetjes in mijn tuintje
Blogger,  Endocrinoloog,  Silverrussellsyndroom

Dagboek: 18 mei 2023 Endocrinoloog

Follow me

leestijd 2 minuten.

Afgelopen week ben ik naar UMC Maastricht geweest, voor een bezoekje aan de endocrinoloog. Ik noem dit altijd mijn jaarlijkse apk. Er wordt dan altijd hele waslijst in mijn bloed nagekeken en eens in de 2 jaar wordt er een Botscan gemaakt. Mijn eigen endocrinoloog was helaas afwezig. Maar gelukkig waren de bloeduitslagen goed. Er was een bloedwaarde iets verhoogd maar dit was niet noemenswaardig. Eindelijk een keer goed nieuws 🙏🏻💖

De botscan kon helaas niet gemaakt worden op dezelfde dag en ik zal daar aankomende week voor terug moeten. Jammer, maar het is niet anders.

mijn blog website

Verder heb ik afgelopen week, tussen de bedrijven door, het een en ander aan mijn website gedaan. Ik kwam erachter dat er ook een paar links dood waren. Dit heb ik meteen aangepast. Mocht je onverhoopt ergens iets zien op mijn website of bij een dode link uitkomen mag je me altijd ff een berichtje sturen🙏🏻 chantal@silverrusssellsyndroom.nl Ook heb ik een nieuwe pagina aangemaakt voor de 💖Happy Bottles💖 zodat dit makkelijker terug te vinden is, mocht je daar ooit interesse in hebben.

Hoofd,nek,schouder

Mijn pijn in mijn nek hoofd en schouder is ondraaglijk vandaag, ik ben vannacht, voor mijn beleving, wel 100x wakker geworden. Niet wetende hoe ik moest liggen. Ik probeer elke dag de arm-schouder en nek oefeningen te dingen. De ene keer lukt dit beter dan de andere keer.

spiertrillingen en pols

Spiertrillingen blijven komen en gaan. Afgelopen week meer aan de linkerkant, vooral mijn enkel en hand. Mijn rechter pols echter blijft triggeren als ik bijvoorbeeld een washandje uitknijp of aan iets trek. Het zijn enorme pijnscheuten, het lijkt net of mijn bot of een pees verschuift over een zenuw. Deze pijn scheuten zijn kort maar heftig Ik heb dit uiteraard ook besproken met mijn fysio en endocrinoloog. Maar ik zal hier weer terug voor naar de huisarts moeten. Ik kijk dit nog ff aan of dit aanhoud.

Nog een paar ziekenhuis afspraken te gaan deze maand, waaronder de operatie bij de gynaecoloog. Ik heb nog steeds niet de uitslag gekregen van de biopt. Maar dan zal dat wel goed zijn… Daar houden we het maar op 🙏🏻💖

Ik wens jullie allemaal een heel fijn hemelvaartsweekend.

Groetjes Chantal 💖

Loading

Translate »