Quote
Altijd pijn,  Dagboek,  Silverrussellsyndroom,  Uncategorized

Dagboek: 27 mei 2023 – respect

Follow me

Leestijd 4 minuten

Afgelopen week maar Maastricht geweest door een dexa-meting, voor degene die niet weten wat dit is, dit is een botscan. Deze maken ze eens in de 2 jaar, vanwege de botontkalking wat ik heb. Op de heen weg, schrokken mijn dochter en ik ons een ongeluk. Mijn dochter reed. Er haalde een auto rechts in terwijl er super weinig plaats tussen onze auto en een vrachtwagen 🚛 rechts van ons reed. Het was een busje met een wit kenteken en scheurde als een bezetene over de weg. Het verbaasd me steeds weer hoe het gedrag van mensen is. Waar is het respect gebleven?

respect

Ik vind respect tegenwoordig ver te zoeken of het nu op de weg is, of ergens anders. Egoïstisch gedrag, respectloos en onverantwoord. Ook hoe mensen over andere mensen praten of ze gewoon verhalen verzinnen, voor hun eigen hachje. Niet normaal vind ik dit!

Jammer dat veel mensen zich niet van bewust zijn en dat ze andere hiermee pijn doen. Maar ook andere mensen pijn doen, waar ze niet eens bij nadenken. Ik verbaas me telkens weer hoeveel mensen er leven voor hun eigen egoistisch “geluk”. Hoe een ander zich voelt, zal ze worst wezen… Ze verzinnen de gekste verhalen, zolang ze er zelf maar beter van worden… diep en diep triest… dat dit zo moet gaan … Of ze scheuren over de weg als een idioot en brengen andermans levens ook in gevaar.


De maatschappij gaat steeds meer naar wat we vroeger weleen zeiden 👉🏻 ikke ikke ikke en de rest kan stikke… diep en diep triest … waar is het respect gebleven 🤷🏼‍♀️ ik denk altijd maar zo…. Eerlijkheid duurt het langst….ik ben altijd eerlijk en respectvol, altijd geweest en dat zal altijd zo blijven. Voor de andere groep mensen die de wereld (of andere personen) beliegen en bedriegen of in gevaar brengen 👉🏻 #Karma komt wel een keer…. De waarheid zal uiteindelijk aan het licht komen!!

Maar goed aangekomen in Maastricht moest ik me meten, ik ben vrij groot voor een silver russell mens, of moet ik zeggen dwerg. Maar toch paste ik niet onder de “normale” meet lat. 🫣 Ik ben 1,49. Nu wachten op de uitslag en hopen dat mijn botten stabiel zijn gebleven.

Boodschappen
Op de terug weg zijn we maar even langs Duitsland gegaan om wat boodschappen in te slaan. We kwamen er toch langs. Wat scheelt het toch enorm vergeleken met hier. Vooral de drogisterij artikelen… zeker de moeite waard, om eens in de zoveel tijd, daar in te slaan.

Klachten na en tijdens het boodschappen

Volgende dag ontzettend veel pijn in mijn heup, rug, nek en hoofd, door het velen lopen en in de auto zitten. Als ik veel loop (voor mijn doen), krijg ik altijd ontzettend veel last van mijn heupen. En mijn nek speelt ook altijd meteen op. Hoofdpijn komt meteen onder het lopen al opzetten, het komt vanuit mijn nek. Maar in mijn heupen zit natuurlijk wel osteofyt vorming. Dat betekent dat mijn bot daar woekert… ik denk zelf dat dat bot schuurt op de een of andere manier en daardoor die drukkende en zeurende in mijn heupen geeft.

Goed volgende week nog een operatie voor de boeg.. ik zal blij zijn als dat voorbij is. Gelukkig is het weer mooi en ben ik nog steeds blij met mijn jacuzzi welke ik vorige maand heb kunnen scoren. Ik maak er bijna elke dag gebruik van!

Geniet van het mooie weer en een fijn pinksterweekend toegewenst!💖 Tot volgende week!

Loading

Translate »