Happy bottles

💖Happy Bottles💖

Follow me

Leestijd 3 minuten

Een cadeau/lichtpuntje in de vorm van een donatie

Omdat ik zelf weet hoe het is om een lichtpuntje te hebben… is het fijn om een lichtpuntje te geven te krijgen of voor jezelf cadeau te doen! Wat is er niet mooier om een geupcylede handbeschilderde fles als decoratie in je huis neer te zetten! Een uniek cadeautje én geen een is er hetzelfde!

Wil je ook in bezit komen van een happy bottle? 😍Dat kan! Omdat ikzelf moet rondkomen van weinig wil ik dat iedereen zich een happy bottle kan veroorloven. Je mag me doneren wat het je waard is voor een happy bottle. Ik wil alleen zeker de materiaal kosten eruit hebben. Dat is gemiddeld zo’n €10,- per fles denk aan; schoonmaakazijn/afwasmiddel/soms stickerverwijderaar/lijm/touw/steentjes/verf/alcohol/kwasten/stroom kosten.

Daarnaast ben ik gemiddeld ben ik in totaal zo’n 3 a 4 uur bezig met een fles om hem te beschilderen. De tijd ligt aan de grote van de fles en wat erop moet komen te staan.

Elke donatie welke ik mag ontvangen en waar u daar een vrolijke fles voor krijgt, gaat ook nog eens geld naar 2 andere goede doelen;

Kiki heeft bij mijn dochter in de klas gezeten en is helaas overleden. Mocht de actie van “kus van Kiki” ooit stoppen, dan zal dit geld naar kika gaan.

De The Magic Foundation heb ik gekozen omdat ik zelf het silver russell syndroom heb.

Doneert u €10.- of meer gaat er 1,- naar kus van Kiki en €1,- naar Magic Foundation
Doneert u €50,- of meer gaat er €2,50 naar beide stichtingen. En zo verder…

U kunt onderstaan formulier invullen als u een happy bottle zou willen hebben, in overleg maak ik dan uw happy bottle in een bepaalde kleur of stijl wilt. Alle flessen zijn gerecycled u kunt ook uw eigen fles of glaswerk geven. Als de fles verzonden moet worden zijn de verzendkosten uiteraard voor degene waar de fles voor is.

Tenslotte wil ik jullie vertellen dat ik deze flessen 🍾maak om zo zelf bezig te blijven, ik moet iets doen, want niks doen zit er bij mij niet in! Alleen is het moeilijk om met de beperkingen waar ik mee kamp, iets te vinden wat bij mij past. Een tijd geleden vond ik dit! Ik kan er helemaal mij ei 🥚in kwijt! Daarbij moet de verf 🎨tussendoor drogen, dus heb ik verplichte pauzes. Daarbij vind ik het fijn om andere mensen een hart 💖 onder de riem te steken en dingen te recyclen. 🔃

Voorbeelden van happy bottles
Happy bottles Upcycled glass

👇🏻😍Formulier voor een Happy Bottle 😍👇🏻

Graag uw voorkeur aanvinken gelieve 1 keuze tenzij u het bij de opmerkingen aangeeft. Alle flessen worden voorzien met lampjes. Als er bij een fles solarlampjes staat, is het niet mogelijk om bij dit soort flessen andere lampjes te plaatsen. Bij de normale flessenhalzen kunnen op dit moment nog geen solar lampjes geleverd worden. Dit zijn dus lampjes op gewone batterijen. Indien u vragen heeft mag u die altijd aan mij stellen. Ik gebruik alleen gerecycled glas! Er zal altijd eerst een klein overleg plaats vinden wat u precies wilt. Ik zal altijd een foto sturen van het item voordat ik hem beschilder tenzij u zelf een glasitem heeft wat beschilderd mag worden. Verzendkosten zijn voor u, tenzij u hem ophaalt.

Mocht je geen happy bottle willen, maar wil je mij en de 2 stichtingen toch ondersteunen, mag je altijd een vrijblijvende gift overmaken op mijn Paypal account. De doneer knop hiervan kun je vinden aan elke rechterkant van de website op elke pagina, mits je op een pc of tablet kijkt. Kijk je op een mobiel moet je even verder naar onder scrollen. Mocht dit niet lukken om via deze knop een donatie te doen de, dan mag u altijd contact met mij opnemen of mij een e-mail sturen naar Chantal@silverrussellsyndroom.nl
voor mensen mij in welke vorm ooit geholpen hebben, super bedankt!🙏🏻💖 Alle kleine beetjes baten.🙏🏻💖

Loading

Translate »