Opblaas jacuzzi intex
Altijd pijn,  Blogger,  Chronisch ziek,  chronische pijn,  collageenziekte,  Dagboek,  Gynaecoloog,  Hydrotherapie,  Pijn,  silver russell syndroom

Dagboek: 3 mei 2023 – gynaecoloog – hydrotherapie

Follow me

Hallo allemaal, Vorige week zag ik toevallige een post in een rss groep op Facebook. In die post sprak een bezorgde moeder, dat haar baby niet kroop. 👶🏻🚼Waarop verschillende moeders reageerde dat hun “silver russel baby” ook niet had gekropen. Ik weet dat ikzelf, ook nooit heb gekropen en heb dat daar ook gezegd. Toen reageerde iemand en zij zei: “ dat deze babies niet kropen omdat hun nekspieren het hoofd niet op kunnen tillen in de lig positie. Dat verklaard natuurlijk wel veel. Zeker omdat ik zelf (na in aanrijding in 2005) zoveel nekklachten heb gekregen, tot aangezichtspijn toe. Ik vraag me daadwerkelijk af, of sommige dingen, artsen wel weten, dat dit en andere issues silver russell gerelateerd zijn. 🤷🏼‍♀️

Gynaecoloog

Gisteren heb ik mijn vervolg onderzoek gehad bij de gynaecoloog. 👩🏼‍⚕️De gynaecoloog heeft sowieso voor de zekerheid een biopt genomen om te kijken of er niks ergers aan de hand is. 👀 Ze verwacht dit niet, maar is gewoon uit voorzorg. We hebben flink gepraat wat te doen, in ieder geval moet de vleesboom verwijderd worden. Dat gaat eind deze maand gebeuren. Na deze behandeling zal er waarschijnlijk nog een behandeling plaats gaan vinden.

In mijn geval zijn er weinig keuze mogelijkheden. Ik mag geen NSAID’s, hormonen zijn ook niet de oplossing, baarmoederverwijdering is geen goed idee, omdat als je een bindweefselziekte hebt, eerder kans hebt op verzakkingen. Dus waarschijnlijk gaan ze de baarmoederwand schroeien 🔥 om zo baarmoederslijmvlies weg te halen. Maar goed we bekijken het stap voor stap.

Andere zaken

Ben nog paar keer mee geweest om wat uitslagen mee op te halen bij ziekenhuizen voor mijn ouders. Deze zagen er tot op heden goed uit! 👍🏻😊

Ik heb een heel onderzoek gedaan naar jacuzzi’s en pijn, het blijkt erg goed te zijn voor mensen met gewrichtsklachten. Maar ook voor een betere doorbloeding enz. Aangezien ik achteruit ga met mijn gezondheid en de pijn echt soms ondraaglijk is. Heb ik me verdiept in een van de beste opblaas jacuzzi’s. De intex pure Spa was voor mij het meest geschikt, de bubbles 🫧zijn niet steenkoud en de jets kan je verstellen. Daarna ben ik op marktplaats gaan zoeken en wat denk je… ik heb er een gevonden met garantie en al. Mijn ouders hebben me hierbij een beetje geholpen 🙏🏻💶 We hebben de jacuzzi staan en het is er ook nog een met ingbouwd zoutsysteem dus alle jets kan je verstellen, harder/zachter maar ook richten. Én er zat ook nog een stoeltje bij, handig voor kabouter zoals ik🙏🏻

Ik ben er al en paar keer in geweest en ik moet zeggen dat het echt super is, ik voel echt mijn doorbloeding en de warmte alleen al, is geweldig, echte aanrader voor pijnpatienten. Ik raad dit echt aan voor mensen die kampen met heel veel pijn. Wat me werkelijk verbaasd is hoe stevig deze jacuzzi is. Ik en vele andere zijn natuurlijk niet in de gelegenheid om een vaste jacuzzi te kopen.. Echt een aanrader. Ik denk eigenlijk dat het niet verkeerd zou 🙃 zijn als een zorg verzekering dit zou vergoeden, aan mensen natuurlijk die het echt nodig hebben, chronische pijn patiënten, we betalen inmiddels al genoeg! Nou ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Tot snel!

Liefs Chantal 💖

Opblaas jacuzzi intex

Loading

Translate »