Besparen,  Blogger,  Chronisch ziek,  chronische pijn,  Corona,  Dagboek,  Dankbaar,  Hoofdpijn,  hulp vragen,  Kortingen,  Moe,  Pijn,  schrijven,  silver russell syndroom,  Tips,  Tips & trics,  Vlogger,  YouTube

Dagboek: 10 februari 2022 – YouTube – mooi gebaar

Follow me

Hallo allemaal, zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, ben ik mijn “silverrussellsyndroom” YouTube channel geopend. Hier laat ik jullie zien wat ik allemaal doe in mijn leven, veel tips en trucs voor jullie. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Als je kijkt op deze website is er ook een pagina YouTube hier staan enkele video’s op, dus niet allemaal! Ik zal hier de directe link naar het kanaal zetten en zou het ook zeer waarderen als je je gratis abonneert. Een like op een gekeken video waardeer ik enorm!🤗💕
De blauwe video’s zijn Nederlands gesproken en de rosé zijn engels gesproken! Hoop dat jullie het leuk vinden! https://youtube.com/channel/UCE3JdFrNH-UobqpovSdLJQw

Hoofdpijn – Corona

Ik heb al zo’n 3 weken barstende koppijn, mijn rechterschouder zat ook ramvast. Dit gaat nu gelukkig iets beter dankzij mijn behulpzame fysiotherapeut.🙏🏻💖 De hoofdpijn blijft.. vooral aam de rechterkant achter mijn oog, oor en schedelrand, dit is mijn typische whiplash hoofdpijn. Ik dacht eerst dat ik Corona had, omdat het weer continue was. Aangezien mijn dochters beide Corona hebben, dacht ik… “ dan zal ik nu wel de Sjaak zijn” 😳 tot op heden nog steeds negatief zelf ook een keer bij GGD laten testen, maar die was ook negatief.

Raar, maar waar…we zullen zien of Corona mij ook nog te pakken krijgt… ik ben bewust niet naar mijn hydrogroep gegaan, omdat ik bang 😟 ben al die ouderen te besmetten. Ook al mag ik weg met een negatieve test, omdat ik “geboosterd” ben, vind ik het geen prettig idee. Dus mijn koor heb ik ook maar geskipt. Wat is wijsheid. 🤷🏼‍♀️

Helaas ook geen hulp gehad deze week en volgende week…. Erg vervelend ik loop overal mee achter en mijn was puilt uit….mja zoals ik in adelante geleerd heb …… loslaten 💆🏼‍♀️Zennnnn
Makkelijk gezegd dan gedaan. Boodschappen geen hulp van de kids gehad, dus ja het is natuurlijk ook wel logisch dat ik zoveel hoofdpijn heb, de belasting is teveel… mja als het maar niet blijvend is… af en toe een break van hoofdpijn is wel fijn…🙏🏻

Wat lief

Een aantal weken geleden kreeg ik een super leuke mail 📫gekregen via deze website. Ik krijg wel vaker lieve mailtjes. Maar deze mevrouw, kwam me even 2 boodschappen pakketjes brengen… superlief💕 en super blij mee.. ik raak soms echt ontroerd als ik zie dat er toch nog emphatische mensen hier op de wereld zijn!

hulp gevraagd

Ik weet dat veel mensen mijn blogs lezen, en ik ben nog op zoek naar stoeptegels voor mijn kleine tuintje. #durftevragen. Het hoeft niet gratis te zijn, maar ik kan niet veel betalen. En als ik ze dan vind heb ik nog een paar sterke mannen nodig die hem eventueel zouden willen leggen. 💪🏻💕 probleem is met mijn huidige stoep dat de tegels te stroef zijn om te vegen, ik heb daar de kracht niet voor helaas😢
Ik vind het erg bezwaarlijk om te vragen of iemand mijn stoep veegt.. Dit vind ook bezwaarlijk om te vragen, maar je weet nooit.. misschien zijn er mensen die nog ergens van af moeten. Ik verbaas me sowieso over het feit, hoeveel mensen zomaar weg gooien…

boek schrijven of blijven bloggen?

Ook ben ik nog een tijdje geleden in gesprek geweest met een uitgever, hij vond mijn verhaal zeer zinvol om in een boek 📔 uit te geven, echter kan ik helaas niet op commando schrijven. 🖋 Dus voor nu gaat het niet door en blijf ik gewoon bloggen. Wellicht dat ik aan mijn boek zelf begin, zonder hulp. Maar ik schuif het even op de lange baan. Ik hoop dat ik iets voor jullie heb kunnen betekenen. Voor vragen ideeën 💡 of tips mag je me altijd mailen! Ik wens je alvast een fijn weekend. 😘

groetjes Chantal 💕

Foto/thumbnail van een YouTube filmpje 💕

Loading

Translate »