Auto bekrast
Besparen,  Chronisch ziek,  Corona,  Dagboek,  Dankjewel voor uw donatie,  Depressies,  hulp vragen,  Lockdown,  Pijn,  scoliose,  Tips

Dagboek: 14 januari 2022 happy new year – lockdown

Follow me

Hallo allemaal! Het is weer even een tijdje geleden, we zijn inmiddels alweer in het jaar 2022 belandt. Ik wens jullie al het goeds voor dit jaar!💕

lockdown down

We zitten nog steeds met Corona in de maag en in de zoveelste lockdown. De lockdown opzich, heb ik niet zo’n moeite mee, wel dat ik niet mijn lichaam kan onderhouden in mijn hydrotherapie. Dat is het enige wat ik echt heel erg mis. 🥲 Ik merk gewoon dat ik steeds zwakker wordt en dat is zo frustrerend. 😖Thuis zitten deed ik toch al. Maar kan me goed voorstellen dat mensen in een zwart gat zitten, door de lockdown. Toen ik jaren geleden, thuis kwam te zitten. Ben ik ook door zo’n hel gegaan, de muren komen op je af.

depressies

Om maar niet gek te worden, ben ik andere dingen gaan doen. Geloof me, ik heb het leven echt niet meer zien zitten. Ik ben ook echt altijd bang, dat die depressies terug komen. Want ik zie en voel ze soms om de hoek loeren. 👀 Dus mensen mochten jullie in een depressie zitten of op de rand van een depressie. Wil ik jullie graag vertellen hoe ik mezelf onder mijn kont schop om eruit te blijven. Ik hoop dat je er iets aan hebt. En ik weet het is makkelijk gezegd dan gedaan 💪🏻❤️

bezig blijven

Ik denk dat ik misschien wel vaker heb vertelt wat ik doe. Jullie weten, althans de meeste dat ik graag zing. Dat helpt mij echt om me te kalmeren, nu hoef je niet Persé te zingen. Muziek luisteren is ook een optie. Schilderen, lezen maakt niet uit, wat jij leuk vindt om te doen. Dit is een hele snelle manier om je gedachten op een ander pad te brengen, maar dat werkt niet altijd… helaas 😔Dit is echt niet het enige wat ik doe.. je mag me altijd mailen om te sparren hierover.🙏🏻💪🏻❤️

En bedankt…

Voorbeeldje ik had het gisteren nog…😕 Er is 2 dagen geleden iemand tegen mijn auto gereden… mijn auto is super oud maar weinig kilometers. Voor mij betekent die auto alles! 🙏🏻❤️ Gelukkig had ik de dame op heterdaad betrapt ik kwam toevallig met mijn boodschappenkar net naar buiten, toen zij haar auto in draaiden en mijn hele achterkant schampte 😱😰 Het eerste wat ik dacht was 😳 ik heb dadelijk geen auto meer, zal wel total loss verklaard worden… hij is toch 19 jaar oud… van de ene kant ben ik heel rustig in zo’n situatie maar inwendig … niet te beschrijven 🥵

Ik heb 2 dagen met die mensen om de tafel gezeten en met de verzekering.. gisteravond kwam alles eruit denk ik van allle drukte en stress daaromheen.. ik had hartkloppingen was onrustig… Zo raar, ik heb altijd vertrouwen in mijn “beschermengelen” 😇 en ik blijf altijd geloven in een goede afloop… ondanks alle shit welke ik mee heb gemaakt, en nog steeds heb. Ik houd me altijd maar voor dat het nog erger kan en ik gelukkig nog op deze aardbol mag zijn. Maar wat ik gister heb gedaan om mijzelf weer rustig te krijgen…. Ben ik gaan zingen op Starmaker, ook nog live in een broadcast. 😬 en ik werd kalmer ook door de lieve mensen waar je dan toch mee praat, hun schrijven dan en ik praat.

grapjas

Als je mij 10 jaar geleden zou hebben vertelt dat ik zou live gaan zingen online, dan had ik je keihard uitgelachen. Ik? Ik was altijd verlegen durfde niks te zeggen… ik voelde me altijd onzeker, ongeliefd en lelijk.. Een psychologe kwam jaren geleden met het idee om een verhalen app te installeren. Om zo mijn gedachten te verzetten. Maar ik vond dat niks…😝 ben zelf opzoek gegaan naar iets wat ik leuk vond en toetste in de AppStore zingen in…. Lol ik wist niet eens dat er karaoke apps waren 😂.

Ik die app geïnstalleerd durfde niet eens een profielfoto erop te zetten, gewoon 😟 bang dat mensen je herkennen. Op een gegeven moment dacht ik…. En deze zin gebruik ik echt heel veel… bijna dagelijks… “wat is het ergste wat je kan overkomen?” Op een geven moment ging ik video’s doen duetten online met camera… en weet je ik vond dat leuk in een rol kruipen en met de ander een klein toneelspel opvoeren. De volgers bleven maar komen en ik zit inmiddels over de 245k daar… 😳 Ik wil jullie gewoon duidelijk maken dat er dingen zijn op de aardbol, waar jij ook vrolijk van wordt 😁en denk niet dat kan ik niet…. Als ik het kan kan iedereen het.

Maar goed ik ben dus verder gegaan met social media lol en heb een Instagram account aangemaakt, en ik krijg daar ook aardig wat volgers… verbazingwekkend 😱dat had ik nooit verwacht… ik krijg zo wel mijn contacten met de buitenwereld… mijn werkelijke leven is maar klein… ik ben veel alleen… het heeft me veel zekerder gemaakt over dat ik er ook mag zijn.. ik heb vaak gehad dat ik de mond gesnoerd werd, mensen geven mijn vaak het gevoeld dat ik en mijn mening er toch niet toe doet… en dan klap ik dicht… 🥶

Omdat ik super creatief met mijn budget omga. Heb ik gister een YouTube filmpje gemaakt hoe ik zelf goudsbloemzalf maak… ik kan me niet veroorloven om zo’n pot in de winkel te kopen… dus wil jullie graag laten zien hoe je kunt bezuinigen.. Bij zoiets moet je wel geduld hebben maar is zeker de moeite waard. En het zijn ook leuke cadeautjes om te geven.❤️ Doe er je voordeel mee❣️🤗 nu met de oplopende gasprijzen kan iedereen wel bezuinigingen denk ik 💵💰

pijn

Afgelopen tijd heb ik er een nieuwe continue drukkende pijn bij, helaas 😢 Deze pijn had eerst al maar sporadisch. Het zit thoracaal, volgens mij is het precies de plaats van de scoliose als ik fijne sta of loop komt daar zo’n druk op te staan…😖mijn fysio heeft de plaats nu al een aantal keren flink los gemaakt wat enigszins wel helpt… maar als ik 5 minuten loop op de loopband neemt de druk al toe…. Hopen dat het niet blijvend is 🙏🏻💪🏻

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van mijn blogs… ik krijg vaak lieve mailtjes van jullie, dat houd mij ook op me ook op de been en ga ik door met bloggen en nu misschien ook wel met vloggen. Jullie mogen ook altijd een berichtje in het gastenboek achterlate, deze moeten eerst goedgekeurd worden, voordat ze zichtbaar zijn.

❣️ Superlief🙏🏻❤️ Ik heb van verschillende mensen boodschappen gekregen, gedurende het jaar, super lief allemaal bedankt ❣️🙏🏻❤️

Nu ga ik afwachten en hopen dat ik mijn schattig kleine autootje nog mag behouden en maar hopen dat hij net niet totalloss wordt verklaard🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Ik wens jullie allemaal een fijne weekend toe…❤️ Stay safe stay strong 💪🏻shine bright 💎💖

Wat een pech…..😢😭😢😭

Loading

Translate »