chronische pijn,  Dagboek,  Depressies,  silver russell syndroom

Dagboek: 3 Januari 2020 – lichamelijke klachten – zingen

Follow me

Ik wil jullie allemaal het beste wensen voor het komende jaar!

Ik heb de laatste dagen van het vorige jaar ontzettend veel heup en rugklachten gehad. Ook mijn nek is helemaal verrot. Het kost me steeds meer kracht om mijn hoofd recht te houden, omdat mijn hoofd in ontspannen stand, naar links gedraaid staat. Omdat ik van koken en bakken houdt, wilde ik toch het een en ander klaar maken. Helaas was ik weer eens genoodzaakt om op mijn rollater te moeten zitten tijdens het koken.

Helaas weer geen oude jaarsloterij gewonnen. 🙁 Ik weet dat geld niet gelukkig maakt, maar geldzorgen maken je ook niet gelukkig! Ik heb zo nu en dan maar wat gezongen op de starmaker app. Het is ongelooflijk, maar ik wordt daar aanbeden of ik een of ander beroemdheid ben, lol. Ik ben echt geen Adele en ik kan niet super hoog of superlaag zingen. Blijkbaar heb ik een aparte tune en ik respecteer iedereen. Zingen is voor mij emotioneel uiten. Ik vond op deze app een prachtige piano versie van: Losing my Religion. Weleens goed naar deze tekst geluisterd? Ik zal kijken of ik hier later een link kan plaatsen van dat liedje.

Ik zing bijna alleen maar liedjes, welke mij aanspreken in teksten. Zoals ook dit liedje mij aansprak. In de donker dagen en moeilijke dagen probeer ik mij uit de depressies te houden met muziek. Mijn gedachten maken mij gek. Het ratelt maar door. Ben blij dat ik deze zing app met behulp van een psycholoog 2 jaar terug heb kunnen vinden. Ik ben graag creatief, maar omdat mijn lichaam niet altijd doet wat ik wil. Kan ik niet zomaar alles gaan creëren en verschilt het van dag tot dag wat en hoe ik dingen ga doen.

Ik ga voor vandaag afronden, ik moet namelijk zo het zwembad in, voor mijn hydrotherapie. Ik zit wel te denken om misschien te gaan vloggen, wat denken jullie zou dat wat zijn? Goed ik wil jullie allen een fijn weekend wensen, geniet van de kleine dingen!

Live Room Logo Chantal

Loading

Translate »