Depressies,  Muziek,  Tips

Depressies 👉 zingen 🎤

Follow me

Zoals ik in eerder al schreef is dat ik verschillende dingen doe om uit mijn”depressies” – “het zwarte gat” ⚫te blijven. Zo zie ik mijn depressies… Als een groot zwart gat.⚫ Ik zeg altijd;” soms is voelt het dat als je uit een zwembad wil kruipen en je niet op de kant kunt klimmen.☹️ Maar goed, ik wil verschillende onderwerpen met jullie delen hoe ik uit “het zwarte gat” probeer te blijven. De eerste welke ik met jullie wil delen is zingen.🙋‍♂️🎤

Ik heb heb altijd graag gezongen en naar muziek geluisterd. Vroeger hielp de muziek mij ook altijd door moeilijke tijden heen.☀️🎶😊 Ik kon mij altijd vinden in de teksten van muziek. Dit hielp me door zware tijden heen. Ik was veel alleen en muziek en mijn hondje 🐶🎶 waren vroeger mijn beste vrienden. “music was my first love”. 💖🎶💖

Later ben ik gaan zingen in een klein koortje wat ik erg leuk vond. Een aantal jaren geleden belandde ik bij Venrode Voices, een dames popkoor waar serieus gezongen wordt.👩💅🎶 Helaas heb ik dit moeten stopzetten, wegens lichamelijke klachten en te weinig financiële middelen.

Toen ik een aantal jaren geleden bij een psychologe terecht kwam, waar ik individueel schema therapie volgde. Kwam ik op het idee of er niet een app was om te zingen. Eigenlijk stelde zij, de psychologe, me voor om een verhalen app te installeren om zo mijn gedachten te verzetten. 🤔 Ik vond dat een beetje saai. Toen kreeg het idee, om te kijken of er karaoke apps waren en die waren er!😃

Zo gezegd, zo gedaan, ik installeerde een karaoke app en hoe onzeker ik ook was, ik kreeg alleen maar volgers. Ik had in het begin niet eens een foto op mijn profiel. Ik was te bang en te verlegen en te onzeker.😁 Ik ontmoete Pauet Sanchez en werd zijn leadsinger in zijn room. Al snel had ik 10.000 volgers. Verbaasd als ik was en hoe onzeker dat ik was, hadden we veel plezier.

In de rooms werd gechat al snel leer je leuke en ook minder leuke mensen kennen.😊 De liverooms zijn erg leuk, lekker zingen met elke kaar, beetje onzin chatten en veel lachen. Uiteindelijk had ik maar eens een profielfoto erop gezet en ik ging ook vaker dueten met camera. Leuk om te doen ik doe net of niemand het ziet en ik kan me helemaal in leven in de liedjes. 🎶🎤💖 Hoe onzeker ik ook was met die filmpjes maken. In mijn gedachte ging het; “waarom ben je bang, er is niemand die je bijt of afschiet.” lol 😂

Binnen 3 maanden had ik 50.000 volgers 😳 Goed, ik ben echt de beste zangeres niet. Maar plezier hadden en hebben we wel. Intussen heb ik 273k volgers en heb ik daar mijn eigen live-room en zing-familie, waar we ook veel plezier hebben. We chatten in mijn live room tijdens het zingen.. we lachen ons kapot, zeker omdat sommige mannen digitaal gaan strippen 👕👖🥾🧦 ( dat schrijven ze dan) 🤣🤣🤣
Het maakt mij iig wel aan het lachen 🤣 Je zou eigenlijk een keer een bezoek moeten brengen als we live zijn… Maar goed, Ik zou willen dat ik zoveel volgers op instagram zou hebben, dat zou nog wat geld in het laatje lol brengen. 😂🤑

Wat ik eigenlijk met jullie wil delen, is …. dat als je lichamelijk beperkt bent, dit een van de dingen is, welke je wel zou kunnen doen! Om uit je gedachten te komen en om zo uit het “zwarte gat”⚫ te blijven. Als ik mijn telefoon en oortjes heb, zou ik dit overal kunnen doen. Zittend, liggend thuis, in de badkuip.🛀🚿🎧 Niemand die mij hoeft te zien. Alleen op mijn goede dagen maak ik soms videos. 🎥👩🎤 Er zijn zelfs mensen die mijn “duetten joinen” zingend op straat. Super leuk om te zien… en te doen…

Denk eraan als je zingen niet leuk vindt, zijn er tig andere apps, waar je iets mee kan! Dat is het voordeel van de moderne technologie. En het hoeft geen of weinig geld te kosten. Een telefoon heeft tegenwoordig iedereen wel, toch?

Fijne dag nog allemaal, ik hoop dat jij aan deze tip iets hebt! 👊💖 Wil je reageren? Dat kan op de gastenboek pagina! Groetjes Chantal 💖

Account van mij op Starmaker

Loading

Translate »