Chronisch ziek,  chronische pijn,  Dagboek,  silver russell syndroom

Dagboek: 26 juli 2021-wandelstok

Follow me

Gelukkig gaat het met mijn nek elke dag iets beter. 😊 Helaas kreeg ik vorige week weer een klapvoet. 😞 Het was echt zeker een half jaar geleden sinds ik dat heb gehad. Doordat die klapvoet weer sporadisch terug kwam, durfde ik eigenlijk niet zo goed meer op de loopband thuis te lopen. 🚶‍Alhoewel ik vast zit aan de loopband, (dus als ik zou vallen, zou hij ook stoppen) vind ik het toch een eng idee, om op dat ding, op mijn gezicht te gaan. Dus dat doen we maar even niet. 🚷

Maar goed ondanks dat, en degene die mij kennen, weten dat ik nooit graag stil wil zitten. Heb ik mijn fleurige blauwe gebloemde wandelstok 👣🌺tevoorschijn getoverd. 🔮✨ En ga ik met mijn stiefvader en moeder bijna elke dag een stukje wandelen. So far so good. 🙏😀

Ondanks al mijn mankementen, wil ik dat mijn huis altijd netjes en schoon is. Ik kan er niet zo goed tegen als het vies of smerig is. 😝Het was en is nog steeds moeilijk voor mij om dingen uit handen te geven. Na 7 jaar ben ik nu inmiddels wel gewend aan mijn huishoudelijke hulp. Maar heb daar nog steeds frustraties over.🤐

Maar goed soms moeten er grotere dingen aangepakt worden. Mijn hal en mijn keuken moesten nodig geverfd worden.🎨 En gelukkig heb ik zo’n lieve vriendin en ex-schoonzus welke mij altijd met dit soort klusjes helpen. Afgelopen weekend kwam een vriendin mij onverhoopt helpen met deze klussen. Monique ik weet dat je altijd mijn blogs leest, Super bedankt nogmaals!! Ik ben zo blij dat het weer netjes geschilderd is. Dankjewel dat je er voor me bent! 🤗💖💋

Voor degene wie op vakantie gaan fijne vakantie!😉☀️ en stay safe!🙏🍀💖Wil je reageren? Dat kan op de gastenboek pagina! Groetjes Chantal 💖

Loading

Translate »