chronische pijn,  Dagboek,  silver russell syndroom

Dagboek: 20 november 2019-zwak imuumsyteem-gordelroos

Follow me

Al vanaf september kamp ik met een verkoudheid die komt en gaat, ik word er echt simpel van. Elke keer ben ik er bijna vanaf en dan begint het weer over nieuw. Ook kreeg ik in september gordelroos, gelukkig is dat nu zo goed als over. Elke keer als de waterpokken heersen, voel ik het achter op mijn rug al steken, dan is de vraag of de gordelroos wel of niet doorzet. Ik voel mij zo zwak 🙁 Niet om te klagen maar ik word er gewoon simpel van. Dan denk je echt, nou kan het wel weer hoor..

Op 8 November, heb ik mijn verjaardag gevierd, het was erg leuk! 😀 Maar vanaf die dag, kamp ik, tot op de dag van vandaag, wederom met enorme spiertrillingen in de benen maar ook in mijn arm. Voornamelijk links, mijn onderontwikkelde kant, om het zo maar te benoemen. Het is super irritant en het houdt me soms uit mijn slaap. Ik heb dit wel vaker, maar niet zo lang aan een stuk. Ik dacht eerst dat ik mijn spieren had overbelast, door mijn verjaardag. Maar weet ook niet of dit overbelasting is. De spieren trillen willekeurig, vanaf mijn voet tot aan mijn bil. Dan in de kuit dan in mijn voet. Je kan het ook zien, net of er een beestjes onder de huid zitten. Niet te hopen lol :0

Als ik loop, is het weg en bij rust is het terug. Vanaf vandaag hoest ik me ook weer te pletter. Morgen moet ik naar de revalidatiearts, waar ik 1 x per jaar heen ga. Tenzij er andere dingen voordoen, dan word er in overleg met mij, eventueel vaker een afspraak ingepland. Toch maar ff deze trillingen in het gesprek gooien, al kom ik eigenlijk voor iets heel anders. Mja ik weet ook niet wat dit nu weer is 🙁

Loading

Translate »